Opleidingen

Data Governance of, zoals wij zeggen, Data Collaboration, is niet meer weg te denken in een moderne, data gedreven bedrijfsvoering. Maar hoe waarborg je de kwaliteit en integriteit van data binnen jouw organisatie? Welke mensen zet je hiervoor precies in? Wat zijn de do’s en don’ts bij het opstellen van processen? Onze opleidingen helpen je hierbij!

Tweedaagse Opleiding Data Steward

Met deze opleiding willen we de Data Steward van vandaag voorbereiden op zijn/haar rol van morgen. Want die stoomt zijn/haar bedrijf klaar voor een data gedreven toekomst. Met de nodige handvaten en tooling leren wij je tijdens deze twee dagen hoe je deze rol opwaardeert tot een sleutelfiguur in de data gedreven strategie van het bedrijf.

data steward

Data Quality Business Game

Met de verstrengde controles op GDPR is het belangrijk de focus te blijven leggen op het brede data plaatje. We leggen met QuaData al een tijd sterk de nadruk op een modern Data Governance beleid. Of zoals wij het noemen, Data Collaboration. Als eerste stap in dit proces doen we het Data Quality Business Game. Hiermee willen we jullie helpen om jullie medewerkers te motiveren om zich in te zetten voor betere data.

Ben je op zoek naar een opleiding op maat? Dan kan ook! Contacteer ons met je vraag.

    (Dit veld is verplicht omdat we je graag persoonlijk aanspreken als we je vraag beantwoorden.)


    (Dit veld is verplicht zodat we je zeker kunnen contacteren om op je vraag te antwoorden.)