Word

Data Governance Consultant

Bij Quadata

Waarom zou je voor Data Governance consultant bij QuaData kiezen?

Allereerst zorgen wij ervoor dat onze Data Governance consultant zich thuis voelt. Daarnaast voorzien we een gezellige werkplek, bij de klant of bij ons op kantoor. Vers fruit, stevige soep en lekkere snoep ontbreken nooit. En elke vrijdag sluiten we de week af met een hapje en een drankje.

Bij ons werk je liefst autonoom, maar we staan je altijd bij met raad en daad. Wij vinden het vooral leuk dat je enthousiast bent in wat je doet en dat je wil groeien.

Tenslotte, een goed loon. Het is uiteraard biet het belangrijkste aspect bij het kiezen van een job. Maar voor een slecht loon teken je ook niet, toch? Bij QuaData verdien je goed je brood. Lever je goed werk af, dan is er ruimte voor opslag. Je krijgt daarom jaarlijks een evaluatie. En dan zijn wij ook heel blij met feedback van jou!

Vacatures

Ontdek ons aanbod

Data Governance Consultant

Als Data Governance consultant help je klanten bepalen hoe ze hun business doelen makkelijker halen dankzij een goede datastrategie.  Je zorgt ervoor dat de kwaliteit, de beschikbaarheid en de compliance – en daardoor ook de betrouwbaarheid van de data – verder verbetert. 

Meer weten?

Data Quality & MDM Consultant

Als Data Quality & MDM Consultant geef je advies aan bedrijven over hoe ze kunnen zorgen voor correcte data. Je brengt de problematiek in kaart en werkt een plan uit. Je geeft ook opleiding aan de medewerkers die het project daarna verderzetten.

Meer weten?

Het team aan het woord

Ontdek hier de verhalen van onze consultants doen. Wat houdt hen zoals bezig? Waar halen zij hun energie uit? En hoe pakken ze een project agile aan?

Geen resultaten gevonden.