data governance carrière

Data Governance carrière

Bij Quadata

Waarom zou je voor een Data Governance carrière bij QuaData kiezen?

Allereerst zorgen wij ervoor dat onze Data Governance consultant zich thuis voelt. Daarnaast voorzien we een gezellige werkplek, bij de klant of bij ons op kantoor. Vers fruit, stevige soep en lekkere snoep ontbreken nooit. En elke vrijdag sluiten we de week af met een hapje en een drankje.

Bij ons werk je liefst autonoom, maar we staan je altijd bij met raad en daad. Wij vinden het vooral leuk dat je enthousiast bent in wat je doet en dat je wil groeien.

Tenslotte, een goed loon. Het is uiteraard biet het belangrijkste aspect bij het kiezen van een job. Maar voor een slecht loon teken je ook niet, toch? Bij QuaData verdien je goed je brood. Lever je goed werk af, dan is er ruimte voor opslag. Je krijgt daarom jaarlijks een evaluatie. En dan zijn wij ook heel blij met feedback van jou!

Vacatures

Ontdek ons aanbod

Data Governance Consultant

Als Data Governance consultant help je klanten bepalen hoe zij hun business doelen makkelijker behalen dankzij een goede datastrategie. 

Meer weten?

Data Governance Expert

Ben jij een Data Governance expert met minimum 5 jaar ervaring, hetzij als CDO, Data Governance lead of manager, hetzij als Data governance consultant? Lees dan zeker verder!

Meer weten?

Data Architect Consultant

Als Data Architect Consultant (of data-passionate business analist) help je onze klanten bij het ontwerp en de implementatie van geavanceerde data (governance) architecturen.

Meer weten?

Het team aan het woord

Ontdek hier de verhalen van onze consultants doen. Wat houdt hen zoals bezig? Waar halen zij hun energie uit? En hoe pakken ze een project agile aan?

Schuilt er een agile data governance consultant in jou?

Schuilt er een agile data governance consultant in jou? Wie zich in die boeiende materie wil verdiepen is bij QuaData aan het juiste adres!

Lees meer
Agile data governance: bouwen op concrete resultaten

Inès Herbosch is data governance expert bij QuaData. We vroegen haar naar haar visie op agile data governance.

Lees meer
Wat is de rol van de data governance consultant eigenlijk?

Data governance is geen IT-vraagstuk. Maar ooit komt er een luik IT bij kijken. Wat is hierbij de rol van de data governance consultant?

Lees meer