Insights

Veel leesplezier

Met de snelle digitale vooruitgang van vandaag delen we graag onze insights over data met jou. We leveren hiermee meer inzicht in agile data governance, data quality, MDM, data & privacy protection, en digitale transformatie.

In onze insights vind je dus alle soorten nieuws. Het gaat over data technologie, nieuwe trends en evoluties in de data markt. Maar we verklappen hier ook meer onze events en projecten.

Zorg jij goed voor je data? Leidt modern databeheer tot een uniek concurrentievoordeel? En sterke resultaten voor je bedrijf? Ben je klaar voor de opvolger van de GDPR? Laten we eens kijken hoe het werk van Steven eruit ziet. Waaruit haalt hij de passie voor zijn job?

Veel leesplezier!

Schuilt er een agile data governance consultant in jou?

Schuilt er een agile data governance consultant in jou? Wie zich in die boeiende materie wil verdiepen is bij QuaData aan het juiste adres!

Lees meer
Datacultuur: de solide basis voor elk datatraject

Een gezonde, breed gedragen datacultuur helpt als je voor een data gedreven aanpak in je bedrijfsvoering gaat. Lees hier hoe je dat aanpakt.

Lees meer
Data lineage: zicht op de whereabouts van je bedrijfsdata

Mat data lineage verwijzen we naar het ‘in kaart brengen’ van de weg die data doorheen het bedrijf aflegt. En dat mag je letterlijk nemen.

Lees meer
Agile data governance: praktisch resultaat met data governance

Agile data governance: praktisch resultaat met data governance! Want het richt zich op de meetbare oplossing van een concreet dataprobleem.

Lees meer
De kwaliteit van productdata begint bij data governance

Wil jij weten waarom de kwaliteit van productdata begint met data governance? Een data governance framework zorgt voor de spelregels!

Lees meer
Vertrouwen in je data

Heb jij vertrouwen in je data? Wie het vertrouwen in z’n data terugvindt, realiseert daar efficiëntie, tijdwinst en kostenbesparing mee.

Lees meer
De werkbare aanpak van data governance? Data collaboration!

Ontdek de werkbare aanpak van data governance: data collaboration, een raamwerk voor een efficiënte, flexibele invulling van data governance.

Lees meer
Data Quality Business Game online!

We gaan met het Data Quality Business Game online! Maar eerst testen we dit natuurlijk uit. Wil jij met je team GRATIS mee uittesten?

Lees meer
Een data governance framework is een communicatienetwerk

Een data governance framework bestaat niet zonder communicatienetwerk. Want data governance staat of valt met communicatie.

Lees meer
Menu