White paper

Agile Data Governance

Data governance is niet langer het verplichte nummertje van weleer. Maak kennis met agile data governance: de brugfunctie die ervoor zorgt dat medewerkers op een correcte, efficiënte en veilige manier met data omgaan, waardoor de business van een organisatie sneller, efficiënter en rendabeler draait.

Waarom data governance?

De aandacht voor data governance neemt alleen maar toe.

Enerzijds wekt dit verbazing, want data governance is niet bepaald nieuw. Integendeel, de principes ervan zijn intussen minstens dertig jaar oud. In België was er bij het bredere professionele publiek echter nooit echt veel interesse voor.

Anderzijds laat de toegenomen aandacht voor data governance zich heel makkelijk verklaren. Zowel het datalandschap als de wetgeving is sterk veranderd. Bovendien versterkt de toenemende digitalisering de nood aan data governance.

Wij hebben onze kennis hierover neergeschreven in een Agile data dovernance white paper.

data governance carrière

Ontvang onze white paper

In onze Agile data governance white paper bundelen wij in 10 pagina’s onze kennis en expertise rond agile data governance. Vul hieronder je naam en e-mailadres in en we sturen ‘m jou gratis door.

    Naam

    Emailadres

    Wij gebruiken deze gegevens alleen voor het versturen van de white paper. Ze worden na afloop niet bewaard, tenzij je op de hoogte wil worden gehouden van verdere activiteiten en/of je informatie wenst te ontvangen over onze diensten. In dat geval geef je hiervoor best even je toestemming:

    Brussels Airport