Blog

Datastrategie

Datastrategie voor een datagedreven besluitvorming

Ontdek de wereld van datastrategie en de impact ervan op je besluitvorming. Leer hoe je de kracht van data benut voor succes.

Ontgrendel het potentieel van datastrategie voor een data gedreven besluitvorming. Ontdek hoe je de kracht van data effectief benut in het tijdperk van big data. Leer strategieën te gebruiken om ruis te verminderen, focus op essentiële KPI’s en word een echt data-centrische organisatie.

Data is like a plate of hummus

In het boek ‘Data is Like a Plate of Hummus’ leidt Lior Barak je door essentiële principes van data-centriciteit, gebruikersgerichte KPI’s en het formuleren van effectieve datastrategieën.

Het boek geeft inzicht in de transitie van organisaties van ‘datagedreven’ naar daadwerkelijk ‘datacentrisch’. Het begeleidt je door het proces van het scheiden van emoties en overdenken van besluitvorming door gebruik te maken van een datacentrische benadering.

Dit boek gaat in op de implicaties van het omgaan met data-compliance in het tijdperk van de AVG, terwijl er tegelijkertijd strategieën worden gevolgd om je te concentreren op essentiële KPI’s en ruis te verminderen.

Door middel van humor en precisie biedt het boek duidelijke tips om een datacentrische artiest te worden. Het behandelt onderwerpen als datastrategie, data gedreven besluitvorming en de transformerende rol van data in het hedendaagse zakelijke landschap.

Volgende inzichten haal je uit dit boek:

  • Inzicht in het belang van de transitie van ‘datagedreven’ naar ‘datacentrische’ besluitvorming
  • Leerstrategieën om dataruis te verminderen en je te concentreren op essentiële, op de gebruiker gerichte Key Performance Indicators (KPI’s) om zo je productiviteit te verbeteren
  • Inzicht verwerven in de omgang met data in het tijdperk van de AVG, inclusief implicaties voor compliance en de rol van effectieve datastrategieën
datastrategie voor een datagedreven besluitvorming

Het boek van Lior Barak biedt met humor doordrenkte inzichten in de transformatieve rol van datastrategie. Duik met deze gids in de wereld van datagerichte besluitvorming!

Wil je graag eens vrijblijvens sparren over het potentieel van datastrategie voor een datagedreven besluitvorming? Contacteer ons.

Ben je benieuwd naar onze diensten? Ontdek ze hier.

Bron: amazon.com

data governance|datastrategie