Tweedaagse opleiding voor Data Steward

Beste data specialist

Met onze tweedaagse opleiding voor Data Steward willen we de Data Steward van vandaag voorbereiden om zijn rol in te vullen op een toekomstgerichte manier die haar/zijn bedrijf klaarstoomt voor een data gedreven toekomst.

We bespreken de impact van de snel veranderende wereld en de toename van data op het werk van de Data Steward.

Vervolgens gaan we aan de slag om de Data Steward handvaten te bezorgen die hem zullen wapenen om haar/zijn bedrijf almaar beter te ondersteunen op weg naar een data gedreven toekomst. 

Daarnaast komen methodes en tools aan bod om datakwaliteit te meten en te verbeteren. Je krijgt ook mee wat Master Data en Referentie Data zijn en waarom ze specifieke aandacht vragen.

En uiteraard hoe je meer mensen betrekt bij de zorg voor goed bruikbare data en hoe je afspraken vastlegt over standaarden en processen. 

Kortom, we leren je tijdens de tweedaagse opleiding voor Data Steward hoe je deze rol opwaardeert tot een sleutelfiguur in de data gedreven strategie van het bedrijf.

Volgende onderdelen komen aan bod: 

  • Werken in een data gedreven wereld 
  • Zorgen voor datakwaliteit 
  • Betrouwbare Master Data 
  • Data Collaboration – of hoe je productiever Data Governance doet 
  • Een data gedreven bedrijf worden 
  • Data Steward excellentie

Opleiding Data Steward

Donderdag 12 en vrijdag 13 maart 2020
van 09.00 tot 17.00

Het Melkhuisje
Korte Hondshoekstraat 9A
2820 Bonheiden

Schrijf je hier in

Naam:

Voornaam:

Functie:

E-mail:
Deze tweedaagse opleiding kost 1790 EURO. Hierop krijgen KO's 20% korting, MO's 10%. Gelieve het bedrag te betalen vóór de start van de opleiding. Gratis annuleren kan tot één maand voor de startdatum. Daarna wordt er 50% in rekening gebracht. Als je binnen 15 dagen vóór de opleiding annuleert, kunnen wij je het bedrag helaas niet meer restitueren. Je kan wel te allen tijde gratis een naamswijziging doorvoeren.

Vul hier je facturatiegegevens in.

Bedrijf:

Adres:

BTW-nummer:
Wij gebruiken deze gegevens alleen voor de organisatie van de tweedaagse opleiding voor Data Steward en bewaren deze niet na afloop, tenzij je op de hoogte wil worden gehouden van verdere activiteiten en/of je informatie wenst te ontvangen over onze diensten. In dat geval geef je hiervoor best even je toestemming: