Privacy: Sophie Angenot op het podium @ STIMA congres op 2 december

Marketeers van vandaag doen steeds meer een beroep op (big) data om hun marketing doelstellingen te bereiken. Zo verzamelen ze relevante gegevens, stellen hiermee nauwkeurige klantprofielen op en sturen dan gepersonaliseerde campagnes de deur uit. En dat wordt allemaal bedekt onder de ‘beter bereiken van je doelgroep’ -mantel der liefde. Maar hoe zit het met de privacy van deze doelgroep?

Privacy

Hoe loopt de wet- en regelgeving die probeert om het gebruik van deze gegevens te beperken? Wat met de ethiek? Maken wij als consumenten ons nog zorgen over onze privacy? En hebben marketeers nog voldoende morele verantwoordelijkheid in het omgaan met persoonsgegevens? Of is Orwell’s Big Brother eindelijk werkelijkheid geworden…

Debat

Een debat hierover met de belangrijkste spelers op dit gebied zal beslist licht brengen in de tunnel! Op dag 2 van het gerenommeerde STIMA congres staat Sophie Angenot, Managing Partner van QuaData, samen op de bühne met Mikko Hyponnen, cyber oorlogsveteraan, en staatssecretaris Philippe De Backer.

Meer nieuws vind je op http://stimacongres.be/