Data Quality & Master Data Management consultant

Hoe je aan je vrienden uitlegt wat je doet

Als consultant geef ik advies aan bedrijven over hoe ze kunnen zorgen voor kwalitatieve data. Ik breng de problematiek in kaart bij de klant en werk  een plan uit om tot een betere kwaliteit van z’n bedrijfsgegevens te komen. Ik geef ook opleiding aan de medewerkers die bij de klant het project verder zetten na m’n vertrek.

Wat je effectief doet

Je helpt onze klanten te werken aan een betere kwaliteit van hun gegevens en/of het implementeren van Master Data Management, Data Governance en Privacy Management. Het gaat hierbij zowel om klantinformatie als productinfo, locatie en transactionele gegevens. We zetten bij onze klanten ook verschillende middelen in zoals procesanalyse, data-analyse en eventueel software-oplossingen.

Hoe jij dit aanpakt

Je bent een teamspeler en vormt een schakel tussen de business en het IT-departement bij de klant, waardoor je in staat bent de taal van beiden te spreken. Je analyses zet je om in concrete, creatieve aanbevelingen om de kwaliteit van de gegevens van je klant beter te laten aansluiten bij zijn business noden. Om snel een vertrouwensrelatie te kunnen opbouwen met je klant ben je assertief en communicatief. Je analytische geest, flexibiliteit en inlevingsvermogen helpen je bij het uitvoeren van je job.

Wat wij van je vragen

Je hebt een Bachelor of Master diploma, bij voorkeur in een economische, analytische of IT richting. Je hebt relevante professionele ervaring in Master Data Management of Data Quality  en bent gepassioneerd door data. Je kent je weg in business/functionele analyse.  Toonaangevende modeling methodes zoals UML of BPMN zijn een plus. Je beschikt over een degelijke inhoudelijke kennis van bedrijfsprocessen. Je spreekt Nederlands en hebt een goede kennis van het Engels en Frans. Je bent bereid om te werken bij klanten op verschillende locaties in België.

Wat wij je bieden

Je werkt bij ons in vast dienstverband en presteert 38u per week. We zoeken naar een collega met een Master denkniveau met een bewezen track of record. Je mag rekenen op een aantrekkelijk salarispakket met o.a. bedrijfswagen, laptop, GSM, groeps- en hospitalisatieverzekering.

Iets voor jou? Stuur dan snel je CV door!