Blog

Data Quality

Data Quality Business Game online!

Wij zijn enorm blij om leuk nieuws te mogen aankondigen, want het binnenkort is er een Data Quality Business Game online beschikbaar!

Onze partner businessgames.nl heeft begin dit jaar een nieuwe versie van het Data Quality business game gelanceerd. Het wordt namelijk een hybride versie. Dat wil zeggen dat het spel voor 90% online plaatsvindt en voor 10% live). Omdat we uiteraard heel benieuwd zijn naar deze nieuwe versie willen we deze natuurlijk uittesten. Echter, bij QuaData hebben we maar twee teams van drie tot vijf personen. Dat betekent dat er nog plaats is voor vier andere teams.

We willen dus graag vier bedrijven uitnodigen om het spel met ons te testen. Op onze kosten!

Wil je graag meedoen? Meld je dan hieronder aan en leg ons vóór 15 maart 2021 uit waarom jouw bedrijf de ideale partij is om mee mee te komen spelen. En wie weet, ben jij met je collega’s binnenkort een van de proefteams in het Data Quality Business Game online!

Overtuig ons hier!
    Wij gebruiken deze gegevens alleen voor de organisatie van het Data Quality Business Game online en bewaren deze niet na afloop, tenzij je op de hoogte wil worden gehouden van verdere activiteiten en/of je informatie wenst te ontvangen over onze diensten. In dat geval geef je hiervoor best even je toestemming:
    *Met de verstrengde controles op GDPR is het weer even tijd om opnieuw de focus te leggen op het brede data plaatje. Bij QuaData leggen we al een tijd sterk de nadruk op een modern Data Governance beleid. Of zoals wij het noemen, Data Collaboration. Als eerste stap in dit hele proces organiseren we om de twee jaar het Data Quality Business Game. Want hiermee willen we jullie helpen om jullie medewerkers te motiveren om inspanningen te leveren voor betere data. Lees meer

    Blog
    Menu