Word data consultant bij QuaData

Waarom zou je voor Data Consultant bij QuaData kiezen?

Allereerst zorgen wij ervoor dat onze Data Consultant zich thuis voelt. Wij voorzien een gezellige en veilige werkplek, bij de klant of in een van onze kantoren. Vers fruit, stevige soep en een lekker stuk chocola ontbreken nooit. Elke vrijdag sluiten we de week af met een hapje en een drankje.

Bij ons werk je liefst van al autonoom, maar we staan je altijd bij met raad en daad. Wij vinden het belangrijk dat je vooral enthousiast bent in wat je doet en je altijd kan bijleren. Groeien mag, zowel op technisch als op menselijk vlak.

Tenslotte is een goed loon niet het belangrijkste bij het kiezen van een job. Maar voor een slecht loon teken je ook niet, toch? Bij QuaData verdien je goed je brood. Lever je goed werk af, dan is er ruimte voor opslag. Je krijgt jaarlijks een evaluatie en wij zijn ook heel blij met feedback van jou!

Vacatures

Data Consultant: Data Quality & MDM

 

Hoe je aan je vrienden uitlegt wat je doet

Als Data Quality consultant geef ik advies aan bedrijven over hoe ze kunnen zorgen voor correcte data. Ik breng de problematiek in kaart bij de klant en werk  een plan uit om tot een betere kwaliteit van z’n bedrijfsgegevens te komen. Ik geef ook opleiding aan de medewerkers die bij de klant het project verder zetten na m’n vertrek.

Data Consultant: Data Governance

 

Hoe je aan je vrienden uitlegt wat je doet

Als Data Governance consultant geef ik advies aan bedrijven over de hoe ze de nieuwe regels over het beheer en bescherming van persoonsgegevens best toepassen. In samenwerking met de verschillende departementen, juristen en security specialisten help ik hen met het juridische, het organisatorische en het technische beleid hierrond.

Vind je niet meteen de vacature die je zoekt, maar ben je ervan overtuigd van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor onze organisatie?
Verstuur dan hier je spontane sollicitatie!
    *Heb je eerder een technisch profiel? Ontdek hier meer vacatures binnen onze groep.

    Het team aan het woord

    Volg het nieuws van QuaData op de voet