Waarom

Agile Data Governance met QuaData

Een van de grootste uitdagingen om data in te zetten voor waardecreatie, zijn de verschillen in behoeften van de afdelingen binnen jouw bedrijf. Voor de boekhouding is het belangrijk dat klantgegevens volledig zijn voor de facturatie. Echter, voor de verkoopafdeling geldt dan weer de snelheid waarmee data in je CRM komt. Deze tegenstrijdigheden zullen er altijd zijn en dat mag ook. Je moet er alleen bewust mee aan de slag. Bij QuaData kiezen wij voor Agile data governance.

Waarom kies je voor Agile data governance met QuaData?

Een Agile data governance beleid is eenvoudig te beschrijven. Hoe organiseren wij samen een modern databeleid dat voldoende flexibel is om goed te werken in een snel veranderende bedrijfsvoering?

Een belangrijk criterium daarbij is dat er altijd voldoende afstemming is tussen de verschillende spelers in jouw data speelveld: business en IT, business afdelingen onderling, interne en externe bronnen en gebruikers, etc.

Wat doen wij anders? Onze focus ligt niet louter op compliance en datakwaliteit. Data Governance is een heel ecosysteem dat beweegt en leeft. Daarom baseren we ons bij QuaData op drie belangrijke hoekstenen:

 • mensgericht
 • resultaatgericht
 • wendbaar

Vandaar de term Agile data governance.

data governance carrière

Neem contact op voor meer informatie

Heb je een vraag, wil je meer informatie of heb je een uitdaging voor ons? Laat ons hieronder een bericht en we helpen je graag verder. We hopen je snel te spreken!

  Waarmee kunnen we jou helpen?

  Omdat we jou graag persoonlijk contacteren

  Zullen we dit via e-mail doen?

  Ik werk voor

  Je mag mij ook bellen op

  Bovenstaande velden zijn verplicht omdat we jou graag persoonlijk willen aanspreken als we jou de verdere praktische informatie bezorgen. Wij gebruiken je gegevens enkel om contact te kunnen opnemen en bewaren deze niet na afloop. Wil je op de hoogte blijven van verdere activiteiten en/of wens je informatie te ontvangen over onze diensten? In dat geval geef je hiervoor best even je toestemming:

  Brussels Airport